استارتر دنيسكو بطور ويژه غربال ، انتخاب و فرموله شده اند تا عملكرد مشخصي را در طول توليد مواد غذايي و عملكرد آن ها در طول عمر ماندگاري داشته باشند. بازه محصولات شامل موارد زير است:
كالچرهاي لبني
كالچرهاي گوشتي
پروبيوتيك ها
كالچرهاي محافظتي
كالچرهاي پنيري CHOOZITTM و كالچرهاي ماستي YO-MIXTM
استارتر دنيسكو شامل باكتري هاي اسيد لاكتيك ، باكتري هاي رساندن پنير ، مخمرها و كپك ها هستند كه حاصل يكي از گسترده ترين مجموعه گونه هاي جهان است. در حين غربالگري براي يافتن بهترين كالچر براي موارد لبني ، موارد انتخاب شده براي فعاليت هاي خاص خود اندازه گيري ميشوند و با توجه به ويژگي هاي عملكردي آنها مشخص مي شوند. خصوصيات اسيدي كننده ، جايگزين فاژي ، توليد پلي ساكاريد و ويژگي هاي توسعه طعم و بافت ، همه تعريف شده اند. اين كالچرها بسته به فرايند توليد مشتري ، به شكل ليوفيليزه ، يخ زده يا مايع براي تلقيح مستقيم 1،000 تا 100،000 ليتر شير تهيه ميشوند. برخي از كالچرها همچنين براي تلقيح شير سويا ، آب ميوه يا ساير آبميوه هاي گياهي تخمير شده سازگار هستند.
پروبيوتيك هاي HOWARU ™و كالچرهاي تركيبي YO-MIX ™ :
مطالعات نشان داده اند كه سويه هاي خاصي از باكتري هاي اسيد لاكتيكي -لاكتوباسيل ها و بيفيدوباكتري ها – چندين عملكرد فيزيولوژيكي را تقويت مي كنند. امروزه اين كالچرهاي پروبيوتيكي از جمله مؤثرترين مواد فراسودمند در بازار هستند و توسط مطالعات علمي متعدد تائيد شده اند. .دنيسكو دو نوع پروبيوتيك با تأثير مثبت در سلامت روده و سيستم ايمني را به بازار عرضه مي كند: كالچرهاي پروبيوتيك HOWARU™ و استارتر ماست تركيبي YO-MIX ™ براي بازار مواد غذايي فراسودمند و پروبيوتيك با فرمت ليوفيليزه يا يخ زده با تعداد سلولهاي زنده تضمين شده تهيه مي شوند.
كالچرهاي محافظتي HOLDBAC ™
كالچرهاي محافظتي، رشد ميكروارگانيسم هاي بيماري زا و يا ميكروارگانيسم هاي عامل فساد را در غذاهاي تخميري كنترل مي كنند. اين كالچرها اساسا بر روي گونه هاي مزوفيليك ثبت شده از لاكتوباسيلوس رامنسوس ، لاكتوباسيلوس پاراكازئي و پروپيوني باكتريوم زيرگونه شرماني بنا شده است. كالچرهاي محافظتي دنيسكو براي استفاده در لبنيات و گوشت تحت نام تجاري HOLDBACTM به بازار عرضه مي شوند.
مزاياي كليدي استارتر دنيسكو
در لبنيات
ايجاد بافت در محصولات لبني تخمير تازه، بهبود عطر و طعم در پنير، كاهش خطر ليستريا و بهبود ايمني مواد غذايي، اثر پروبيوتيكي ، افزايش و بهبود عمر ماندگاري محصول
در محصولات مغذي و سالم
تقويت عملكرد روده، بهبود سيستم ايمني، كاهش عدم تحمل لاكتوز، بهبود هضم و جذب مواد مغذي، كاهش خطر آلرژي از ديگر محصولات DuPont ™ Danisco® ميتوان به موارد زير اشاره كرد:
كالچرهاي رساندن سطحي و عطر و طعم پنيري و آنزيم ها
كالچرهاي محافظتي
آنتي اكسيدان ها
امولسيفايرها
استابيلايزرها
شيرين كننده ها
- ۶۱ بازديد
- ۱ نظر
نوشتن لکچر کوتاه انگلیسی یک فرآیند جذاب و خلاقانه است که نیازمند مهارت در انتخاب کلمات، ساختار جملات، و ارائه ایدههای مختلف است. این نوع متن، به طور عمومی، در حوزههای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد، از جمله آموزش، تبلیغات، و حتی در زمینههای هنری و فرهنگی. برای نوشتن یک لکچر کوتاه موثر، ابتدا باید موضوع یا پیام اصلی متن را مشخص کرده و سپس با استفاده از کلمات و عبارات مناسب، پیام خود را به صورت مختصر و واضح ارائه دهیم. همچنین، اهمیت بخش بندی و ساختاردهی مناسب جملات نیز در نوشتن لکچرها بسیار مهم است، زیرا باید بتوانیم ایدهها را به شکلی منظم و قابل فهم برای مخاطب ارائه دهیم.
در نهایت، نکته دیگری که باید در نظر گرفته شود، تنوع و جذابیت متن است. استفاده از انواع ادبیات و شیوههای زبانی مختلف میتواند لکچر را جذابتر و پویاتر کند. بنابراین، با توجه به مخاطب مورد نظر و هدف نوشتن، میتوانیم از انواع تکنیکها و سبکهای نگارشی متفاوتی استفاده کنیم تا متن خود را بهتر منعکس کنیم و به مخاطبان خود انگیزه و اندیشههای جدید ارائه دهیم.